četvrtak, 22. rujna 2011.

LJUBI CRKVUPromisli malo: katolik sam, sin Majke Crkve, Crkve Kristove! Krštenjem sam postao ljubljeno dijete Božje! Bože, želim biti potpuno tvoj, bez ijednog dijela kojeg bih držao svojim! Sav Tvoj Isuse!
Tvoj Bog je Svemogući Bog, ali On ne želi učiniti ništa bez tebe. Želi da se i ti posvetiš hvaleći ga, slaveći ga, služeći mu i ljubeći ga u svakom bratu čovjeku! On ti pomaže u svemu što ne priječi tvoje posvećenje! Isuse želim činiti samo ono što je na tvoju slavu i hvalu, što je Tebi na proslavu i radost, što je za tvoju ljubav! Isuse ljubim Tebe! Majko Crkvo, ljubim te i želim ti biti poslušan i odan sin (poslušna i odana kći)!

Govoriš li u sebi koliko sam mnogo učinio/la, zar nije bliže istini da nije moglo manje! Isuse, ražari u meni plamen ljubav i apostolata!

Kolike li radosti da mogu reći da čitavim svojim bićem ljubim tebe Majko Crkvo!

Radujem se s tobom u tvome naručju ali sam i tužan kada te blate, jer ti si moja Majka!
Suosjećam tvoju bol i probleme i molim zajedno s Kristom tvojom glavom "Da svi budu jedno"! Isuse, ujedini i sačuvaj Crkvu svoju…

Ljubim te draga Majko, želim moliti i prinositi mala odricanja i za ljubljenoga Svetoga Oca, preporučujem ti i molim te Isuse udijeli mu zdravlja i obilje svojih milosti da u miru vodi Tvoju Crkvu, našu Majku…

Isuse, Ti si uzor u kojeg se želim ugledati, želim biti kao Ti i služiti Majci Crkvi i braći ljudima. Danas želim biti oruđe u Tvojim rukama, upotrijebi me na svoju slavu i proslavu Svete Majke Crkve! Želim ljubiti kao što si Ti ljubio, služiti kao što si Ti služio, biti poslušan poput Tebe… Isuse, želim ići kroz ovaj život zajedno s Tobom, pošalji mi svoga Duha neka me On vodi u susret Ocu!

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu! Kako bijaše na početku tako i sada i u vijeke vjekova. Amen!

28.1.2007. u 13:40

Objavio: filippoblu